Over Ons

Wij staan onze opdrachtgevers op een pragmatische wijze met raad èn daad bij in complexe projectomgevingen, in zowel de publieke als private sector. Wij bieden oplossingen voor diverse uitdagingen en problemen in de hele project lifecycle. Van Portfolio (programme) Management, het ontwikkelen van Business Cases, het opstellen van Project Execution Plans inclusief Contract Strategy, het voeren van Project Directie en Strategisch en Operationeel Contract Management tot aan het oplossen van complexe geschillen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.  

Ten behoeve van het bovenstaande beschikken wij over een uitgebreid en praktisch toepasbaar instrumentarium en een inner circle van hoogwaardige specialisten gebundeld in een team van experts; doeners en denkers die multidisciplinair werken. Het resultaat: een heldere aanpak van a tot z en innovatieve en effectieve oplossingen waar alle partijen beter van worden.

The Firm is in 1997 opgericht. In de beginjaren lag de focus vooral op claim-management. Ten behoeve van het laatste, hebben wij ons eigen ADR-model (Alternative Dispute Resolution) ontwikkeld . Gebruik makend van onder andere dit model, hebben wij de geschillen van onze opdrachtgevers met hun counterpart naar tevredenheid opgelost, zonder rechterlijke tussenkomst.

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in claim-management en de onderliggende oorzaken en gevolgen, wenden wij thans deze kennis ook aan bij het opstellen van Project Execution Plans en Contract Strategies om aldus potentiële conflicten en claims zoveel als mogelijk aan de voorkant te voorkomen. Zodoende hebben wij ons portfolio uitgebreid met en het accent verlegd naar strategisch en operationeel Proces-, Project- en Contract Management. Daarbij ligt onze focus op de integratie van die werkgebieden tot de beste (economische) oplossing. Doordat wij in diverse sectoren actief zijn, zijn wij in staat cross-sectoraal synergie te vinden die het lerend vermogen tussen de diverse sectoren bevordert.

Indien u voor de project managementdiensten van THE FIRM kiest, kunt u een hooggekwalificeerde professional – die al dan niet wordt ondersteund door een team van ervaren en eveneeens hooggekwalificeerde professionals – verwachten die u zekerheid, vertrouwen en respect bieden. Wanneer u ons inschakelt voor claim management, kunt u een zeer ervaren claim consultant aan uw zijde verwachten met ongeëvenaarde ADR ervaring.

U mag van ons ondubbelzinnig verwachten dat wij – afhankelijk van het gegeven mandaat – de verantwoordelijkheid nemen om uw projecten op tijd en binnen budget met de hoogste kwaliteit te voltooien. Het feit dat veel opdrachtgevers zich tot THE FIRM hebben gewend, bewijst onze doeltreffendheid en professionaliteit.
Bouwprojecten zijn complex, maar onze projectaanpak maakt het proces overzichtelijk en transparant. Wij begrijpen de behoeften en doelstellingen van onze opdrachtgevers en leven ons in ieder project waarbij wij bij betrokken zijn in. Daarbij is het onze doelstelling om de verwachtingen van onze opdrachtgevers in ieder opzicht te overtreffen.

 

Wilt u vrijblijvend met ons om de tafel?

Het is niet de vraag of er een oplossing is. Het is de vraag hoe snel en effectief u deze gaat vinden.
Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij maken graag kennis met u.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*